Aankoop in de winkel

U kunt het artikel binnen 8 dagen na aankoop ruilen. Wanneer u een artikel retour brengt ontvangt u een tegoedbon. Het artikel moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons teruggebracht worden.

Om uw retour-artikel goed te kunnen behandelen verzoeken wij u uw aankoopbon mee te nemen. Beenmode kan helaas niet geruild worden.

Uitverkoop artikelen kunnen niet retour gebracht worden maar mogen wel geruild worden.

Aankoop via de website 

Schoenen die via de site worden aangekocht middels het bestelformulier gelden de volgende voorwaarden. U krijgt van ons via de e-mail een rekening van de door u bestelde artikelen. Wanneer de betaling bij ons binnen is worden de schoenen zo spoedig mogelijk en kosteloos (binnen Nederland) naar u toegestuurd. De eventuele retour-kosten zijn voor rekening van de klant. Op afgeprijsde artikelen brengen wij 10,00 euro administratiekosten en verzendkosten in rekening.

Wanneer u wilt retourneren meldt dit dan binnen 8 werkdagen via  bestelling@millegrazie.nl. U dienst altijd het bijgeleverde retour-formulier volledig ingevuld mee terug te sturen.

U heeft een retourrecht van 14 werkdagen na ontvangst en u krijgt uw aankoopbedrag terug. Het artikel moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons geretourneerd te worden. De aankoopbon is hierbij vereist.

Artikelen met 50% of meer korting kunnen niet worden geretourneerd voor deze krijgt u een shoptegoed.

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0031 246455550