O Bag en O Clock

  O Bag en O Clock zijn trendy, elegante en bovenal kleurrijke tassen en horloges uit Italië. Alles draait om combineren: mix en match!

  Creëer je eigen unieke tas! Kies jouw favoriete Body en maak een keuze uit de verschillende soorten handvatten. Er zijn ook divere accessoires voor een nieuwe look! Kies voor een canvas binnentas als je je tas dicht wilt ritsen. Italiaans design wat u niet mag missen.

  De siliconen bandjes en uurwerkjes zijn in een handomdraai samen te stellen tot eindeloos veel spannende en opvallende combinaties. Met O Clock heb je altijd het perfecte horloge om jouw outfit compleet te maken.

  O Clock collectie

  De O Clock collectie bestaat uit kleurrijke bandjes in verschillende maten, en uurwerkjes in uiteenlopende kleuren, prints en motieven. Alle uurwerkjes en bandjes zijn los verkrijgbaar, en eenvoudig te combineren tot originele horloges. Complete horloges zijn verpakt in een schitterend blikje.

  De kleurrijke collectie van O Clock is opgebouwd uit een aantal series. In de O Clock Classic-serie zijn de bandjes gecombineerd met een strak vormgegeven wit uurwerkje. De Tone-on-Tone-serie bestaat uit dezelfde bandjes, maar dan gecombineerd met minimalistische uurwerkjes in dezelfde kleur.

  De uurwerkjes uit de O Clock Numbers-serie zijn voorzien van cijfers, en de O Clock Mirror-serie bestaat uit combinaties met een spiegelend uurwerkje. De O Clock Gold & Silver-collectie bestaat uit chique gouden en zilveren uurwerkjes, en de uurwerkjes uit de Safari-collectie hebben diverse spannende dierenprints.

  De O Clock Crystal-collectie bestaat uit glitterende uurwerkjes ingelegd met originele Swarovski kristallen. O Clock heeft ook een vrolijke, officieel gelicenseerde Disney-collectie. De opvallende fluo-combinaties uit de 8O’Clock-serie zijn een ode aan de kleuren van de jaren 80. En de O Clock Digital-serie bestaat uit uurwerkjes met een originele tijdsweergave.

  De O Clock-collectie wordt steeds uitgebreid met nieuwe kleuren en series. De mogelijkheden zijn eindeloos, de enige grens je eigen verbeelding!

  O Clock Bandjes

  De siliconen bandjes van O Clock zijn verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren. De comfortabele bandjes zijn gemaakt uit één stuk en hebben geen sluiting. Je schuift ze eenvoudig als een armband om je pols. De bandjes zijn hypo-allergeen en worden geproduceerd in Italië. De O Clock bandjes zijn verkrijgbaar in vier polsmaten: Extra Small (15 cm.); Small (16 cm.); Medium (18 cm.) en Large (20 cm.).

  O Clock Uurwerkjes

  De verwisselbare uurwerkjes zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid kleuren, en met verschillende prints en motieven. De uurwerkjes hebben één maat, en zijn makkelijk samen te stellen met alle vier de maten bandjes. De uurwerkjes hebben een waterdichtheid van 3 atm, wat betekent dat ze bestand zijn tegen regen, en opspattend water tijdens het handenwassen.